Ketu gjeni programin per te shkarkuar kalkulatorin per mt5

JSFOREX

Pasi te shkarkoni hyrni ne kete file

Hapi 1 : hapim metatrader 5 ne pc tuaj

Hapi 2 : klikojme File pastaj OPEN DATA FOLDER.

Hapi 3 : Klikojme  MQL5  pastaj klikojme Scripts

Hapi 4 : shkojme te file qe kemi shkarku dhe bejme copy PCS-Trader.mq5

Hapi 5 : Vazhdojme te follderi i metatrader ku kemi kliku scripts dhe bejme past.

Hapi 6 : Kthehmi mbrapa dhe klikojme Experts

Hapi 7 : Klikojme Advisors

Hapi 8 : Shkojme te file qe kemi shkarku dhe bejme copy PositionSizeCalculator dhe bejme past tek Advisors.

 

Hapi 9 : Hekim aplikacionin e hapur dhe folderin e metatrader 5 dhe hyjme perseri per tu bere updatet e Advisors

Hapi 10 : Klikojme TOOLS pastaj Metaquotes Language Editor

Hapi 11 : Klikojme Experts pastaj Advisors klikojme butonin + qe te shfaqet folderi PositionSizeCalculator

Hapi 12 : Klikojme 2 her filen PositionSizeCalculator dhe na shfaqet kodi anen e djatht

Hapi 13 : Klikojm Scripts + Dhe gjeni PCS-Trader.mq5 klikoni 2 her mbi ate file

Hapi 14 : Ne momentin qe keni kliku ne te dy filet , klikojme Compile qe te behet lidhja e ketyre 2 file-ve

Hapi 15 : Ne momentin qe klikoni behet lidhja klikoni X kete dritare dhe vazhdojme te programi Metatrader 5

Hapi 16 : Anen e majt vazhdojme Expert Advisors dhe gjejm folderin PositionSizeCalculator ne rast qe nuk ju shfaqet mbylleni metatrader5 dhe hapeni perseri qe te behet update

Hapi 17: Kur gjejme file PositionSizeCalculator klikojme me tastin e djatht te mausit dhe klikojme Attach to chart

Hapi 18 : Ketu mundeni ti ndryshoni ngjyrat e Entry,Stoploss,Takeprofit etj dhe klikoni OK

Hapi 19 : Ketu mundeni me vendos se sa % deshironi te rrezikoni.

Hapi 20: Ne charts ju shfaqet vija e Stoploss nese vendosni stoploss mbi cmim ne do hyjme sell nese vendosni posht cmimit aktual do hyjme buy, ju rekomandojme te testoni ne demo se pari.

 

Hapi 21 : Klikojme Tools pastaj Options pastaj Expert Advisors dhe klikojme Allow algorithmic trading 

Hapi 22 :  Nese jemi ne rregull me stoploss dhe vendosmi te hyjme ne entry , vazhdojme anen e majt te Scripts dhe shfaqet PCS-Trader

Hapi 23 : Te Pcs-trader klikojme me tastin e djatht te mausit dhe attach to chart dhe hapet pozicioni ose mundemi te bejme drag and drop filen ne charts.

Suksese.