BeforeAfter

Me një përvojë të suksesshme shumëvjeçare, ne ua mësojmë strategjine profitabile Smart Money Concept, për tregtime në Forex, dhe realitetin e Forex.

Çfarë ofrojmë ne

Për ata që preferojnë të mësojne duke lexuar

Libri ne gjuhën shqipe 150 faqe

Për ata që preferojnë të mësojne duke shikuar video

24 Video, 10 orë trajnim

Për ata që preferojnë të mësojne në grup

20 orë trajnim dhe praktikë

Përse ne?

Smart Money Concept

Strategjia e tregtimit në Forex me propabilitetin më të lartë te profitit.

Perkrahja

Monitorim individual për secilin student

Perkrahje Online

Qasje në discord menjëherë pas përfundimit të trajnimit fizik.

Prorgami i trajnimit

Efikas, logjik dhe i lehtë për tu kuptuar

5 vite eksperiencë

Mësimi dhe praktika

20 orë trajnim në kursin fizik, 10 orë trajnim me video trajnime dhe libri me 150 faqe  ne gjuhën shqipe për të mësuar dhe praktikuar Forex

+500

Anëtarë të JS Forex në Discord

+4500

Libra të shitur Tregto Si Profesionist

+500

Studente ne trajnime grupore

+1700

Video Trajnime të Shitura

Ambientet tona

  • Qendra e Trajnimeve

  • Lobi

  • Dhoma e Tregtimeve

  • Klasa e Trajnimeve

Programi i Trajnimit (kliko Ikonat)

 

Rrjetet Sociale