Slide 1
Image is not available

Tregto si Profesionist

I vetmi trajnim profesional Smart Money Concept në Kosovë

Slide 1
TRAJNIMI FIZIK NË GRUP
20 Orë Trajnim
Image is not available
Bazat e Forex

Si funksionon Tregu i Këmbimit të valutave dhe elementet e tij

Image is not available
Menaxhimi i Rrezikut dhe Ekuitetit

Gabimet te cilat rrezikojne kapitalin tregtar dhe si ti evitojme ato

Image is not available
Analiza Teknike

Grafiku i Tregtimit, leximi dhe analizimi i tij, bazuar ne veprimin e çmimit.

Image is not available
Analiza Fundamentale

Ndikimi i lajmeve ne tregun e valutave dhe rendesia e tyre

Image is not available
Psikologjia e Tregtimit

Largimi i zakoneve te keqija dhe kontrolli i emocioneve gjate tregtimit

Image is not available
Smart Money Concept

Bos, Choch, Supply&Demand, Liquidity, Inducement, Imbalance, Mitigation, POI.

Slide 1
Image is not available
Libri
Çmimi 50€ / Posta Falas

Çdo gjë rreth Forex, nga baza deri te strategjia e avansuar Smart Money Concept

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slide 1
Anëtarët e JS Forex
Grupi 26
Grupi 25
Grupi 28
Grupi 27
Grupi 26
Grupi 25
Grupi 24
Grupi 23
Grupi 22
Grupi 21
Grupi 20
Grupi 19
Grupi 18
Grupi 17
Grupi 16
Grupi 15
Grupi 14
Grupi 13
Grupi 12
Grupi 11
Grupi 10
Grupi 09
Grupi 08
Grupi 07
Grupi 06
Grupi 05
Grupi 04
Grupi 03
Grupi 02
Grupi 01
Fishing
Birdwatching
Slide 1
Video trajnimi
Përmban: 10 orë video 🕛📽️ / 24 Video
PlayPlay
Slide 2
Top 3 Adventures in iceland
#2 Blue Lagoon Spa

The Blue Lagoon geothermal spa is one of the most visited attractions in Iceland. The spa is located in a lava field in Grindavík on the Reykjanes Peninsula, southwestern Iceland.

Image is not available
Slide 3
Top 3 Adventures in iceland
#3 Northern Lights Tour

This celestial light show needs a clear, dark sky away from light sources. The solar particles that collide with the earth’s atmosphere work in cycles, so you have to check the forecast – and allow plenty of time.

previous arrow
next arrow
Slide 1
Image is not available
Misioni

Përvojën tonë dhe dijen tonë ta shpërndajme sa më shumë në mënyrë që të tjerët ta mësojnë mënyrën e duhur të tregtimit.

Kontakto

Dardani, Prishtinë

+383 46 134 134

info@jsforextrading.com

Na ndiqni

Facebook

Twitter

Instagram

 

16 replies

Trackbacks & Pingbacks

 1. average weight loss on rybelsus

  average weight loss on rybelsus

 2. my rybelsus cost com

  my rybelsus cost com

 3. taking 2 rybelsus

  taking 2 rybelsus

 4. cost of ozempic

  cost of ozempic

 5. rybelsus says:

  rybelsus

  rybelsus

 6. buy cialis pro

  buy cialis pro

 7. tadalafil order

  tadalafil order

 8. best price on cialis

  best price on cialis

 9. sanofi cialis

  sanofi cialis

 10. viagra order online canada

  viagra order online canada

 11. sildenafil 50 mg tablet price

  sildenafil 50 mg tablet price

 12. can you buy viagra canada

  can you buy viagra canada

 13. viagra 100mg price

  viagra 100mg price

 14. tadalafil otc

  tadalafil otc

 15. cialis says:

  cialis

  cialis

 16. […] onlypharmacies.com[…]

  onlypharmacies.com

Comments are closed.