Për tregtarët e Forex-it që premtojnë shumë…

Tregtimi në Forex është shumë si të jesh në një tren të furishëm – argëtim dhe ngazëllim të shoqëruara me ndjenjën e frikës, nervozizmit apo edhe herë pas here me ndjenjën e të qenurit të pafuqishëm. Kur ndodhin momente të vështira është e rëndësishme të qëndroni të qetë dhe të mos dorëzoheni. Sa herë që ju kaloni kohëra shqetësuese vetëm kujtojeni atë që kemi mësuar bashkë për rrugën drejt suksesit, sepse ne kemi qenë në vendin tuaj. Suksesi është i barabartë me ndryshim + disiplinë + kontrolli i emocioneve.