Si filluam…

Ishte fillimi i vitit 2017 kur filluam tregtimet e para ne Forex, duke mos pasur asnje informacion se si funksionon, por kishim vetem llogarine te ndermjetesuesi (broker) dhe aplikacionin Meta Trader. Ajo qe filloj si nje loje, pas humbjes se llogarive te para, u be mision per ne, per te mesuar, dhe per te marre tere informacionin e mundshem offline dhe online, dhe nga librat e ndryshem, ne menyre qe ta kuptojme si duhet tregtimin ne Forex.

Pas 3 vitesh ne arritem te krijojme kushtetuten tone, autodidakte, dhe te zhvillojme strategjine e tregtimit qe mendojme qe funksionon ne te shumten e rasteve.

Duke marre parasysh ate qe kemi mesuar dhe zhvilluar tere keto vite, vendosem qe kete dije ta kalojme te te gjitha ata te rinj qe deshirojne te permiresojne jeten e tyre, duke i fuqizuar dhe edukuar permes qendres se trajnimit JS Forex.

Filozofija jonë…

Të gjithë tregtarët e suksesshëm mësojnë se të punosh kur je i frustruar është rruga drejt suksesit. Të dini se çfarë të bëni kur jeni i frustruar është shumë e rëndësishme. Të mësoni ta tejkaloni dhe zotëroni frustrimin në jetë, si dhe në tregtim, është një pjesë shumë e rëndësishme e mburojës së tregtarit.